Loader Logo
background-cover

Om oss

Lipault, det ungdomliga parisiska varumärket för väskor, resväskor och modeaccessoarer, har startat en revolution när det gäller väskor och plånböcker genom att tillföra stil, färg och kaxighet.

Lipault är föregångare när det kommer till originalitet och fantasi och skapar en särskild sinnesstämning: ett positivt och okonventionellt varumärke. Varje steg är ett äventyr – Paris blir en lekplats, mode ett sätt att uttrycka sig.

  • Paris
  • En god känsla
  • Färg
Lipault hämtar inspiration från dagens Paris – ett urbant, stilfullt och ibland hemlighetsfullt Paris under ständig förändring. En musa: parisiskan. Varumärket är inspirerat av hennes naturliga elegans, avslappnade look, subtila sensualitet och det som får henne att känna sig unik. Varje steg är ett äventyr – Paris en lekplats, mode ett sätt att uttrycka sig.
Lipaults själ är målmedvetet feminin omgiven av solens strålar. Uppnosig, lekfull, gnistrande och modig, Lipault passar alla kvinnor som är fria både när det kommer till mode liksom i livet. För dem som vågar gå emot strömmen, dem som skapar, blandar, förändrar och möter varandra med ett leende.
Färg som inspiration, år efter år och säsong efter säsong. Färgglada och gnistrande kollektioner som förnyar din garderob och tillför det lilla extra till din stil. Från körsbärsröd till koboltblå till senapsgul och kaki – Lipault tar tillvara på klassikerna och leker med färger. Oändliga färgpaletter, djupa och livfulla nyanser, Lipault använder färger på ett nytt sätt så att varje dag blir unik.